PVC bravarija

PVC se u bravariji prvenstveno koristi zbog estetskog izgleda, zvučne i toplinske izolacije.
U izradi PVC vrata, prozora i kliznih stijenki koristimo PVC najkvalitetnije profile proizvođača SHÜCO sa pocinčanim željeznim ojačanjima, opremljena protuprovalnim okovom s trostrukim zatvaranjem.

PVC bravariju izrađujemo po narudžbi, u što spadaju PVC vrata, prozori i klizne stijenke koje možete naručiti u različitim modelima i bojama.
Pomoću konfiguratora vrata sami možete kreirati oblik i boju Vaših vrata. Ponudu PVC vrata možete pogledati na stranici www.grad-export.hr.

PVC vrata

PVC prozori

PVC klizne stijenke

Profili

SHÜCO Corona CT 70

Profili s prekinutim termičkim mostom i ojačanim okvirima postižu odličnu termičku izolaciju i izotermičku vodljivost. Zahvaljujući visokom nivou usklađenosti sistema, prozori i vrata mogu se izraditi po istom standardu.  

SHÜCO Corona SI 82

SHÜCO Corona SI 82 sistemi za vrata su prikladni za široku raznolikost korištenja u novogradnji i renoviranju. Opsežan raspon dodatne opreme osigurava visoku razinu sigurnosti sistema. SHÜCO Corona SI 82 dostupan je u širokom rasponu boja. Zahvaljujući jedinstvenom izgledu Schüco sistema vrata i prozora može se kreirati atraktivna fasada.